Избор на проект


Селекция с добавена стойност

Гъвкавост

Проектите лесно се адаптират за изпълнение с избраните от Вас материали и технология на изграждане.

Професионализъм

Избраните проекти съчетават националната ни традиция с модерната визия и удобствата на един съвременен дом.

Избор

Тук са събрани единствено авторски проекти. Фокусът е върху индивидуалността, вниманието към детайла и съпреживяването на творческата идея.

Подкрепа

По време на проектирането и изпълнението на Ваше разположение е опитът на доказани в своята област професионалисти, които ще Ви напътстват и съветват не само за най-важните неща, а и за скритите детайли.

Ваучери за материал

Имате възможност да се възползвате от нашите актуални промоционални кампании.


Защо да ни се доверите?

Индивидуален дизайн

Селектирали сме проекти на изявени български архитекти. Ще добавяме нови предложения в нашия своеобразен каталог на архитектурни произведения в индивидуалното жилищно строителство.

Лична ангажираност

Представените автори са готови да проектират и Вашия дом. Могат да адаптират показаните решения спрямо Вашите нужди или да създадат за Вас напълно нов архитектурен проект.

Утвърдени продукти

Нашите продукти и решения могат да намерят място във всеки проект. Знаем, че търсите качество и сигурност за Вашето ново жилище. Запознайте се с нашите предложения: линк към решения за стени.

Експертна подкрепа

Специалисти на КСЕЛА България са на Ваше разположение за безплатна експертна консултация по търговски, логистични или продажбите или технически въпроси. Запазете час за среща на: www.expert.ytong.bg.